Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

FÖRENINGAR SKA ANSÖKA OM ORGANISATIONSNUMMER

Viktig information för alla föreningar!!

Riksidrottsförbundets styrelse har beslutat att samtliga föreningar som är medlem i specialidrottsförbund ska ha ett organisationsnummer för ideell förening. Observera att föreningar som inte lämnat/ansökt om organisationsnummer innan årsskiftet 2010/2011 riskerar att bli uteslutna. Föreningar som ansöker om nytt medlemskap i SSDF kommer inte godkännas som medlemsförening förrän organisationsnummer bifogas inträdesansökan. För befintliga föreningar rekommenderas att ansöka om organisationsnummer hos Skatteverket. På skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se Länk till annan webbplats.söker man på ”ideell förening” och finner där anvisningar, information och ansökningsblankett. De föreningar som har organisationsnummer men är osäker på om Riksidrottsförbundet har uppgiften kan kontrollera detta alternativt lägga till numret i föreningens IdrottOnline. Se manual hur man lägger till numret i IdrottOnline klubb.

MANUAL- Registrera organisationsnummer i IO klubb Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2010-08-17

Senast uppdaterad: 2018-02-27

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala