Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

CMAS årsmöte

Vår moderorganisation CMAS har haft årsmöte. I år var det valår vilket det är vart fjärde år. Nedan finner ni utfallet av valen. Glädjande är att vår enda nordiska representant, Flemming Holm från Danmark brev omvald på fyra nya år som president för CMAS tekniska kommitté. Mats Gunnarsson och Lasse Gustafsson var på plats och representerade SSDF.

SSDF gratulerar den nya styrelsen och ser fram emot ett gott samarbete de kommande fyra åren.Anna Arzhanova, PresidentAlain Germain, Vice presidentWilliam Peña, VP presidentKevin O’Shaughnessy, Secretary GeneralIlias Xiarchos, TreasurerFlemming Holm, President of the Technical committeeMichel Gaunard, President of Sport committeeFrancisco LaCase, President of ScientificStyrelseledamöter blev:Simon Khoury, LebanonSameh El Shazly, EgyptBozana Ostojic, SerbiaAlex Wong, Hong KongFrancois Slabbert, South AfricaShunji Yoshizawa, JapanChul Sik Koung, KoreaGabor Papp, HungaryUlrich Wolf, GermanyJean Marc Goiran, Monaco

Juan Gomez, Mexico

Publicerad: 2021-11-17

Senast uppdaterad: 2023-03-21

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala