Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

EM-guld till Johan Sundelin

Johan Sundelin och Simon Sundelin tog hem en guldmedalj till Sverige i EM i UV-foto!

The 3rd Underwater Photography and 2nd Underwater Video CMAS European Championships har just hållits i Funchal-Madeira, Portugal. När domarna hade gjort sina insatser stod det klart att Johan Sundelin, med sonen Simon Sundelin som assistent, segrade i klassen Vidvinkel och därmed tog hem en guldmedalj till det svenska landslaget. Stort grattis till Johan och Simon! De placerade sig även som 4:a i klassen Kreativ.

I årets EM-landslag ingick även fotograf Rikard Godlund med hustrun Elin Godlund som assistent. Rikard och Elin fick fina placeringar i flera klasser (Fisk 6:e, Kreativ 7:e och Modell 9:e plats) men det räckte inte till medalj för paret Godlund.

EM-guld

Och här är vinnarbilden:

Vinnarbilden

Publicerad: 2022-10-08

Senast uppdaterad: 2022-12-19

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala