Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet
Ordförandeklubba, gratis bild

Katrin Sköld - vikarierande generalsekreterare från juni 2024

Förbundsstyrelsen har valt och rekryterat en vikarierande generalsekreterare till förbundet.

Förbundsstyrelsen har valt och rekryterat en vikarierande generalsekreterare till förbundet, då Kristian Gunnarsson går på semester följt av föräldraledighet den 3 juni 2024 fram till den 1 mars 2025. Katrin tillträder sin tjänst den 20 april och kommer gå omlott med Kristian under maj månad. Katrin kommer att arbeta 40% fram till den 1 augusti, för att sedan arbeta 60% under resterande period.

Katrin har en bakgrund inom Malmö Sportdykarklubb och deras fridykarsektion. Hon är utbildad lärare och har under de senaste åren arbetat som process- och projektledare inom utbildning, skolutveckling och digitalisering. Hon arbetar idag på Malmö stad med implementering av ett HR-system på Arbetsmarknads- och socialförvaltningen, vilket är en tjänst som hon kommer kombinera tillsammans med rollen som vikarierande generalsekreterare på Svenska Sportdykarförbundet.

Katrin beskriver sina förväntningar och kommande tid på förbundet såhär;

Inom kort kliver jag in i rollen som vikarierande generalsekreterare med övertygelsen om att jag har en spännande tid framför mig. När jag som nioåring för första gången, iförd lilla utrustningen, doppade huvudet i djupa bassängen på Simhallsbadet i Malmö hade jag ingen aning om att föreningslivet skulle komma att hålla mig i ett fast grepp genom livet. Efter en paus är jag sedan ett par år tillbaka i Malmö SDK och förundras över vad man kan åstadkomma när man arbetar tillsammans.

Nu i min nya roll öppnas möjligheten att lära känna fler föreningar och eldsjälar. Med framåtsyftande inställning, genuin nyfikenhet och rejält med råg i ryggen hoppas jag hitta vägar framåt för förbundet. För mig är det viktigt att vi, som en gemenskap, stöttar varandra och skapar ett tydligt, inkluderande och hållbart föreningsliv.

Ser fram emot stora tankar och goda samtal!

Vi hälsar Katrin varmt välkommen till Svenska Sportdykarförbundet!

För att ta kontakt med Katrin se nedan.

Katrin Sköld

VIKARIERANDE Generalsekreterare

Publicerad: 2024-04-17

Senast uppdaterad: 2024-04-15

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala