Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

Förbundsprojekt

Svenska Sportdykarförbundet strävar alltid efter att utvecklas och bidra till att vårt idrottsförbund är en god samhällsaktör.
För att kunna göra viktiga förflyttningar arbetar vi gärna i form av projekt. Vi informerar därför om våra pågående projekt.

Utvecklingskonsulent

Vi har under 2023 sökt bidrag via Riksidrottsförbundet i syfte att arbeta med föreningsutveckling, kartläggning och kommunikation, samt att bistå våra föreningar att återstarta sin verksamhet efter pandemin. Bidraget har möjliggjort att vi kunnat anställa en person under hela 2023, som kan driva på och utveckla det arbetet åt oss.

Internationell representation UVR

Vi har tilldelats medel inom ramen för undervattensrugby, i syfte att stärka vår internationella representation och närvaro gentemot CMAS.

Paraidrott och dykning

Via medel från Riksidrottsförbundet försöker vi möjliggöra för fler målgrupper i samhället att kunna utöva vår idrott. Individer med funktionsnedsättningar är ett prioriterat område i förbundet, där vi genom internationella och nordiska samarbeten vill införliva Paradykning som en del av vår ordinarie verksamhet.

Kartläggning av vuxenverksamhet

Genom Riksidrottsförbundet har i tilldelats medel för att kartlägga och analysera vuxenverksamheten i Svenska Sportdykarförbundet, för att öka vår förståelse för våra föreningars verksamhet och förutsättningar.

 

Om du har frågor kring förbundets pågående projekt och satsningar kan du kontakta vår generalsekreterare.

Kristian Gunnarsson

Generalsekreterare

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net