Gå till innehåll
Undervattensfoto- och video
Undervattensfoto- och video

QR-kod till Facebookgrupp:

QR-kod FB-grupp Gozo 2023

Workshop UV-foto 2023

Blue Hole, Gozo. Foto: Ingvar Eliasson

Blue Hole, Gozo, Malta

Gozo, Malta, 9–16 september 2023

Nivå: CMAS 2* eller motsvarande. Öppet för alla fotointresserade, oavsett typ av kamera och tidigare erfarenhet.
Max 12 deltagare. Pris 8900 kr. Öppet för bokning nu och fram till 26 februari.

UV-fotokommittén arrangerar även i år en workshop för dig som vill träna och utveckla ditt fotograferande under vattnet. Den äger rum 9–16 september 2023 på den vackra ön Gozo, den mindre och mera nordliga av Maltas två huvudöar i Medelhavet. Klarblått vatten med en temperatur runt 26–28 grader. Upplägget är en intensiv dykvecka med två dyk om dagen, kombinerat med gemensamma bild- och filmdiskussioner, utbyte av erfarenheter, utrustnings- och redigeringstips, mm. Det blir varierade, landbaserade naturdyk under hela veckan utom en dag, då det blir båtdyk på vraket P31 vid ön Comino.

Dyk på vraket P31, Gozo, Malta

Ingvar Eliasson kommer att leda resan och workshoppen, och erbjuda litet teman och utmaningar, men den är i första hand att betrakta som en workshop där vi umgås, inspireras och lär av varandra. I första hand önskar vi att dykpar anmäler sig, fotograf plus assistent eller två fotografer är ok. Dykparen delar rum. Vi kommer att bo i hotell centralt i Marsalforn, nära dykcentret Calypso Diving Centre Länk till annan webbplats., som kommer att stötta med dykledning, transportlogistik och fyllning av luft/nitrox. SSDF har goda erfarenheter av samarbete med detta dykcenter och har kört liknande workshops med dem tidigare, senast 2022.

Gozo 2012. Foto: Ingvar Eliasson

Workshopen gäller max 12 deltagare. Priset för workshopen är ca € 800 per person vid delat rum. Övriga prisalternativ hittar du på anmälningssidan. I detta ingår all dykning inkl transporter till och från dykplatser, boende inkl frukost, och transfer till och från flygplatsen. Till detta kommer resekostnad till och från Malta och mat. Mellan dyken äter enkelt medhavt eller från matställe vid dykplatsen, sedan finns det gott om restaurangern i hamnområdet där vi kan äta på kvällen.

Du ansvarar själv för bokning av resan till och från Gozo, men du kan få förslag på lämpliga tur- och returesor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Workshopsteamet kommer att ha en egen grupp på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där vi kan presentera oss för varandra, och diskutera önskemål, idéer och förväntningar inför resan.

VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG!

Publicerad: 2022-12-15

Senast uppdaterad: 2023-01-21