Gå till innehåll

Undervattensfoto- och video

Undervattensfoto- och video

Aktuellt

Workshop UV-foto
GOZO, 9–16 SEPTEMBER, 2023

ANMÄLAN ÖPPEN, 6 PLATSER KVAR!
Interaktiv workshop i UV-foto
Ansvarig: Ingvar Eliasson

KOMMANDE
SM I UV-FOTO

Uttagstävling: Maj 2023
Final: 24–27 augusti 2023
Hamburgsund och Väderöarna

Workshop UV-fILM
2023

Dykresa med interaktiv workshop
i UV-film planeras!
Ansvarig: Marko Wramén

FOTO OCh FILM

De flesta som dyker brinner av iver att locka med sig andra ned i denna fantastiska värld, fylld av mystik, spänning och utmaningar, men också frihetskänsla och skönhet som gör en ödmjuk inför naturens storhet! Att fotografera eller filma under vatten innebär att anta utmaningen att fånga denna känsla, dessa stämningar och miljöer, dessa för oss ibland så intrikata livsformer, revens färgprakt eller de marinarkeologiska fynd som bildar frusna ögonblick ur historien, och skapa konst och dokumentation som kan komma även torrsimmare och landkrabbor till del! I denna del av SSDF:s webbplats hittar du mer om vad vi i SSDF:s Foto- och filmkommitté gör när det gäller foto och film i akvatiska miljöer! Vi vill vara med och utveckla UV-foto och UV-film i Sverige!

Utvalda bilder

Här visas en slumpmässig bild ur vårt galleri av UTVALDA BILDER. Bara att njuta! Vill du själv bidra med en bild? Klicka här för mera info.

Nu inför premiären har vår ordförande, Ingvar Eliasson, lagt in litet bilder i UTVALDA BILDER, tagna av kommittémedlemmar, för att ha något att visa från start. Dessa vill vi så klart gärna ersätta med medlemmarnas inskickade bilder!

sponsorer AV SM I UV-foto 2022