Gå till innehåll
Svenska Sportdykarförbundet
Svenska Sportdykarförbundet

16 oktober 2023 - Trygga idrottsmiljöer

RF/SISU anordnar och bjuder in till en digital föreläsning kring Trygga idrottsmiljöer, vilket är en viktig och aktuell punkt som står inför vår framtid men som också pågår i vår verksamhet i allra högsta grad dagligen. Hur får vi alla att känna sig välkomna och sedda men även trygga i den miljö vi utför vår aktivitet i?

Digital föreläsning den 16 oktober kl 18-19.00, via Teams. Anmälan sker via länken här: Information (idrottonline.se) Länk till annan webbplats.

Obs! Denna träff är allmän och öppen för alla idrotter att medverka på. Vi på förbundet kommer inte hålla i några delar och inte heller kunna svara på några frågor kring dykning och dess miljö.

Eftersom föreläsning ovan är öppen för alla vill vi på förbundet bjuda in till en fortsättning, med start kl 19.15 - med samma tema, men med fokus på vår idrott. Vilka bitar av det vi nyss fått presenterat kan vi ta med oss till vår idrott? Vad blir viktigt för oss och våra föreningar och medlemmar?

Den träffen anmäler ni er till här:

Summering på detta blir alltså, enkelt förklarat:

- En helkväll med prat om Trygga Idrottsmiljöer, digitalt via Teams. Anmälan krävs. -

Del 1 - Klockan 18-19.00 - Digital föreläsning, Trygga Idrottsmiljöer - anmälan här: Information (idrottonline.se) Länk till annan webbplats.

Del 2 - Klockan 19.15-20.00 - Digital Workshop kring hur vi kan få till en Trygg idrottsmiljö i vår idrott. Vad behövs i föreningen? Vad kan förbundet göra? Tankar och reflektioner kring tidigare föreläsning - anmälan här: Del 2, start kl 19.15 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du deltar på den eller de träffar du vill, men för att få ut mesta möjliga väljer du att delta på båda träffarna. Hoppas vi ses!

Besöksadress

Fiskaregatan 5
593 33 Västervik

Postadress

Svenska Sportdykarförbundet
Svarta Lådan
Att: Aida AL Akrawi
Monbijougatan 17D
211 53 Malmö

Kontakta oss

08-699 65 15
info@ssdf.se

Fakturor postas digitalt

pdffaktura@kansliet.net

Måste vara i pdf-format och följande adress angiven:

Svenska Sportdykarförbundet
Fack: 5601
FE: 763
751 75 Uppsala